2013. november 6., szerda

Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin

Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin

http://www.youtube.com/watch?v=VRiQ77tjxws 

 Kicsit lesz csak off a téma, mert abszolút nincs köze ennek az animének a yaoi kategóriájához, viszont nekem nagyon a szívemhez nőtt és nagyon örülök, hogy rábukkantam.

Hihetetlen érzelmeket képes kiváltani az emberből. Az egyik pillanatban sírok, a másikban mosolygok, a következőben egyszerre mindkettőt. Minden egyes résznek van mondanivalója, igaz, maga az anime lehangoló, szomorú, kevés benne az olyan mozzanat amin nevetni lehet, de nem is ez a célja. Nagyon szemetek, gusztustalanok, rohadékok tudnak lenni az emberek,  és ebben az animében ez teljes mértékben meg is mutatkozik. Megismerjük szép lassan a hét fiú történetét (ami nem piskóta, nagyon sok rossz dolgon kellett keresztül menniük), és a kezdeti nézeteltérések után a legjobb barátokká válnak. A barátságukat nem lehet szétválasztani, ha egyikük bajba kerül mindegyikük segít neki, kerül amibe kerül. Kiállnak egymásért, mindegyikük úgy segít ahogy tud a másikon. Ilyen az igazi barátság!!! Fantasztikus mindegyik, egytől egyig. Én is szívesen fogadnám őket barátommá. 

A javítóintézetből való kijutásuk után a társadalomba való beilleszkedésük se lesz könnyű. Ott is sok fájdalom fog rájuk várni, de előbb utóbb elérik a céljukat és a boldogságot. 

 Tehát a Rainbow egy kötelező anime mindazok számára, akik szeretik a mondanivalóval (is) rendelkező, kissé sötétebb hangulatú, komorabb műveket.

A főcímdal nálam abszolút favorit, rongyosra hallgattam. Illetve Joe éneke az amit érdemes meghallgatni. *.* http://www.youtube.com/watch?v=v8eenGiyM94

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése