2016. január 25., hétfő

Grimm maraton a snitt.hu oldalon

Ti használjátok ezt az oldalt? www.snitt.hu
Aki még nem hallott volna erről az oldalról (én csak a moly tesójának hívom), az alapelve ugyanaz, mint a molynak, csak itt könyvek helyett a filmnézéseket és sorozatnézéseket lehet rögzíteni. Itt is lehet idézeteket megosztani, kihívásokat létrehozni és jobbá tenni az oldalt feltöltésekkel stb stb. 

Bátorkodtam létrehozni az első kihívásomat itt és most azokhoz szeretnék szólni, akik nagy Grimm sorozat fanok ill. akik egész eddig csak szemeztek vele. December végéig van lehetősége a résztvevőknek megnézni az összes évadot, továbbá kiemelni melyik évadban mi az ami tetszett, nem tetszett és egyéb észrevételeket tenni. Ha ez mind megtörtént, és persze miután jelentkeztek a kihívásra (a linkeket is csak a kihívás kezdetétől fogadok el) akkor a résztvevők egy plecsnivel lesznek gazdagabbak. :) 

Saját magam számára is egy kihívás, hiszen eddig én is csak várólistára tettem ezt a sorozatot, viszont idén meg fogom nézni. Remélem lesz alkalmam kibeszélni a részeket akár veletek is kedves olvasók. :)
Itt a link, ahol jelentkezni tudtok a kihívásra.: Grimm maraton

Mindenkinek jó sorozatnézést kívánok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése