2014. március 31., hétfő

Strike



Strike

Őszintén szólva, semmi kedvem sem volt az egészhez, de mivel Ő kért meg rá, nem mondhattam nemet. Kip Mendez gyerekkori jó barátom minden egyes szavára ugrottam és csapot-papot otthagytam, csak hogy vele lehessek. Ez mindig is így ment, persze ha nekem volt szükségem rá, akkor viszont gyakran hagyott szarban egy aktuális numera miatt. Persze mindig a fejéhez vágtam, hogy egy pöcs, egy nemtörődöm alak, egy seggfej, aztán a legváratlanabb pillanatokban mégis megjelent a színen, a leszarom az egészet, de örülj, hogy itt vagyok kifejezéssel az arcán, és én mindig duzzogtam egy sort, de belül úgy vigyorogtam, hogy elmehettem volna egy fogkrémreklámba is. Most éppen itt vagyunk a pittsburghi Bowling-O-ban, ahova iderángatott, mert azt mondta sürgősen találkoznunk kell, vészhelyzet van, szóval szóltam melóban, hogy egyik haverom rosszul van, el kell mennem, rohantam, mint állat és hol lyukadtam ki? Egy kibaszott bowling teremben! Ő persze megteheti, hogy azt csináljon munkaidőben, amit szeretne, hiszen saját maga főnöke, de én nem. Már messziről észrevett és integet. Imádnivaló mosolyát most legszívesebben lehervasztanám.
- Gary! – ölel meg. – Nagy szükségem van rád, jó, hogy ideértél. Két órára lefoglaltam a kettes pályát. Vedd át a cipődet, kértem neked is egyet, 43-as a lábad ugye? Utána gyere gurítani. A piákat állom. – hadarta el gyorsan és felment a pályára.
Szót fogadtam neki, majd követtem őt. Feltűrte a pulcsiját és nézegette a golyókat, amikor odaléptem mellé és átöleltem.
- Kip, mi a jó büdös francért kellett eljönnöm ide?! – kérdeztem mézesmázosan.
Nem nézett rám, csak hol felvett egy golyót, hol letette.
- Mert szükségem volt egy partnerre. – válaszolta nyugodtan. – Ez az én golyóm! - emelt fel egyet.
- Baszd meg! – majd elengedtem. – Szerinted nem volt jobb dolgom? Mármint oké, szar a meló, de abból élek, azt hittem kitört a harmadik világháború vagy mit tudom én, erre benyögöd, hogy partner kellett a játékhoz. Baszd meg! – vágtam oda neki mérgesen.
- Ugyan már Gary, örülhetnél, hogy programot csináltam neked és nem a szokásos hazamegyek melóból és netes pornóra verem a farkamat szisztéma állna fenn. Tessék, fogd meg ezt a golyót és guríts.
Nem vágtam neki vissza, csak csúnyán néztem rá, de csak legyintett, hogy gurítsam el végre azt a szaros golyót. Hát legyen. Nekifutottam, kar lendít és megtettem, de meglepetésemre egy sípoló hangot hallottam.
- Gary újat, elcseszted, beléptél! – kiáltott Kip.
A bowling soha nem volt az én sportom. Rohadt nehezek voltak a golyók, pedig heti háromszor eljártunk edzeni a fiúkkal ennek ellenére a karom valahogy nem akart izmosabb lenni. Másodszorra is nekiveselkedtem, most nem léptem be, de siralmasat gurítottam, egy bábut se találtam el. A mellettünk levő pályáról gúnyos nevetés szűrődött át, én pedig rákvörös arccal kullogtam vissza Kip mellé.
Amikor oda akartam volna adni neki a golyót, visszatolta a kezembe. Kérdőn néztem rá, majd észrevettem kit is néz éppen.
- Bocs, de akadt egy kis dolgom, 15 perc múlva visszajövök. – kacsintott rám és elindult becserkészni áldozatát, jelen esetben a pincérfiút. Kip minden alkalmat kihasznált arra, hogy felszedjen valakit, és mindig sikerült is neki. Mi többiek sosem értettük, hogy csinálja, de tény, hogy sikere volt nagyon is. Míg nekünk alig volt kapásunk, addig Kipnek volt része szopásban, és eget rengető szexben. Nyilván most is a wc-ben szopja őt a pincérfiúcska, a fenébe. Mit nem adtam volna én is egy szexért vele. Mindig erre vágytam, ő pedig folyton elhúzta előttem a mézesmadzagot. Persze ártatlan csókon kívül sosem történt semmi sem köztünk, bármennyire is szerettem volna. Nagyot sóhajtottam majd ránéztem az órára, tíz perc telt el, és még egyet sem gurítottam. Leszartam ezt az egész bowlingot, és már azon voltam hazamegyek a fenébe, amikor megláttam Kip kócos fejét feltűnni a lépcsőn. Totál kielégült fejet vágott én pedig igyekeztem nem dühösnek látszani.
- Na, jó volt? – kérdeztem tettetett jókedvvel.
- Elment. Volt már jobb is. Veled mi a helyzet? Jól bírtad nélkülem? – szorított magához.
Olyan jó illata volt, beletemettem a fejemet a vállába.
- Kezdtem unatkozni. – mondtam végül. Amikor kibontakozott az ölelésemből elvett egy golyót, rákészült a dobásra és gurított. Olyan volt mintha lassított felvételen keresztül nézném, a golyó landolt a földön, és csak gurult és gurult szépen a bábuk irányába, míg végül egy hatalmas tarolás nem lett a vége. Kip felugrott a levegőbe, kezét ökölbe szorította, kiabált örömében, én odaszaladtam hozzá, átöleltük egymást és ugráltunk, mint a gyerekek. Vigyorogtam, mint a vadalma, amikor megláttam a szikrát a szemében.
- Áll a farkam. – mondta mélyen a szemembe nézve.
- Nekem is. – sütöttem le a szememet, ő pedig a kezével megérintette a farkamat.
- Mit csinálsz? – ugrottam meg ijedten.
- Kiverném a faszodat és tövig szopnám. – súgta bele a fülembe.
Döbbenten néztem rá. Várta a válaszomat, hogy mit lépek rá, tudtam, hogy csak ugrat, de kezdtem magam beleélni, hogy mi van akkor, ha mégis engem akar…
- Ne szórakozz – kezdtem, de nem tudtam befejezni, mert erőszakosan megcsókolt. Tudtam, hogy meg fogom bánni, de abban a helyzetben nem érdekelt. Megfogta a kezemet és bevonszolt a wc-be és ránk zárta az ajtót.
- Tudod, mindig én vagyok az aktív fél, ezért te szopsz le elsőként. – gombolta ki a nadrágját és elővette a szerszámát.
Nyeltem egy nagyot majd szót fogadtam és apait-anyait beleadva szoptam, nyaltam, szívtam. Amikor úgy éreztem nem bírom tovább felállított és a kezével kezdte dörzsölni a farkamat majd lassan lehajolt és ő vette a szájába az én hímtagomat. Annyira közel voltam ahhoz, hogy elélvezzek, de visszatartottam. Baromira nehezen ment, de erősen igyekeztem. Abbahagyta a szopást, de a kezével tovább ingerelt majd a zsebéből óvszert vett elő.
- Nincs nálam síkosító, úgyhogy készülj fel, nem lesz túl kellemes. – csókolt bele a nyakamba, majd felhúzta merev farkára az óvszert. Háttal neki megtámaszkodtam a csempének és vártam, hogy belém hatoljon. Letolta a nadrágomat, karjával átölelt és óvatosan belém vezette magát és lassan elkezdett mozogni bennem. Hamar felvettem a ritmusát, az első pár lökés kellemetlen volt, mivel még nem csináltam soha síkosító nélkül, de végül győzött a gyönyör és nyögdécseltem, hogy csinálja erősebben, durvábban, teljesen magamban akartam érezni. Hirtelen kicsúszott belőlem, majd megfordított, leültetett a wc-re és szemből hatolt belém, a lábaimat feldobta a vállára és durván, erőteljesen szeretkeztünk, míg végül egy szenvedélyes csókban összeforrva egyszerre mentünk el. Pihegve engedtük el egymást, legörgette az óvszert, összecsomagolta és kidobta a kukába, majd zsebkendőt vett elő és megtörölte magát és engem is. Nem tudtam megszólalni, egyszerűen fantasztikus volt.
- Szedd össze magad Gary, vár a bowling, ne feledd két órát fizettem ki és nem hagyom, hogy pocsékba menjen. – majd lesimította a ruháját és kilépett a wc-ből. Amint összeszedtem magam, utána mentem.
- Kip, ami az előbb történt… - kezdtem el mondani, de felemelte a kezét jelezve, hogy hallgassak.
- Az egy ajándék volt tőlem neked, mert tudom, milyen régóta vágysz rám. Viszont soha többet nem fog megtörténni. – hagyta el a száját az a mondat, ami a szívembe késként fúródott.
A délután további részében játszottunk, iszogattunk, én pedig örökre elraktároztam magamban ennek a napnak az emlékét.



Vége


2 megjegyzés:

  1. áááá ,de gonosz ez a Kip ,de semék már csak ilyenek tudom ,hogy vége ,de ez folytatásért kiabál :P

    VálaszTörlés