2014. augusztus 2., szombat

Elmaradás és ilyesmik

Sziasztok!

Az utóbbi időben inkább ficiket olvashattatok tőlem, de ígérem, a könyves értékeléseket is bepótolom, illetve animéket is hozok majd. Továbbá, lenne egy olyan kérdésem, hogy Ai no kusabi fordításokat szeretnétek még olvasni itt az oldalon? Valamilyen formában jelezzetek vissza ezzel kapcsolatban. Még gondolkodom egy játékban is, de ez még a jövő zenéje, bár előbb utóbb számíthattok rá. :) 


Ui.: Ki hogy viseli ezt a szeszélyes időjárást?


5 megjegyzés:

  1. Kedves Setsuko!
    Még nem nagyon volt alkalmam körbenézni tüzetesebben az oldaladon, noha régóta a kedvencek között vagy (igazából már nem is tudom, mikor is találtam rád először) a fordításaid viszont tetszettek:) Szívesen olvasnék még hasonlókat, kitartást és hajrá az oldalhoz^^

    ui.: ami késik nem múlik részemről:)

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)

    Örülök, hogy írtál és annak is, hogy figyelemmel követed az oldalt. :) Fordítások lesznek még, bár mostanában elég sűrűek a napjaim (de hát kinek nem az ugye) :D Néha sajnálom, hogy csak 24 óra egy nap, mert semmire sem elég. XD Azért igyekszem haladni a történetekkel és persze hozni könyves értékeléseket. Azt megsúgom, hogy a Cut&Run c. könyv értékelése lesz a következő ami fel fog kerülni az oldalra.

    Köszönöm, hogy olvasol! :)
    Szép napot!

    VálaszTörlés
  3. Szia most találtam rá az oldalra. Nagyon szeretnék Ai no kusabis fanficceket olvasni. Szépen fordítasz.remélem érdekel még ez a téma ��

    VálaszTörlés
  4. Szia! Engem nagyon érdekelnének Ai no kusabis fordítások. Reméllem még tervben van. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom,hogy csak most válaszolok erre...rengeteg elfoglaltságom volt, ezért eléggé hanyagoltam a blogot is. De idén megpróbálok újra aktív lenni. Nem ígérek biztosat, de igyekszem hozni legalább egy Ai no kusabi fordítást majd még valamikor az idén. :)

      Törlés