2014. augusztus 18., hétfő

Whirlwind


Whirlwind 

David Rudd álnéven beügyeskedi magát egy meleg baráti társaságba, ahol aztán megkezdi a rombolást… vajon sikerül elérnie a célját Davidnek (Drakenek) vagy győz a barátság, szerelem?


Röviden erről szólna ez a történet, de azért a felszín alatt is érdemes körülnézni.
A barátok:
- Bobby és Sean ők egy párt is alkotnak, és épp azt tervezik, hogy összeköltöznek.
- Des a kalandor, akinek még nem volt komoly kapcsolata, bár a film végére mégis rátalál a szerelem. J
- JD, aki később TC is lesz, sőt a film végére már csak simán Henry :D Lúzer srác, sosincs szerencséje semmiben, szeret nyafogni és sajnáltatni magát.
- Mick, aki szeret főzni és szingli, mert még nem tudta magát túltenni a párja halálán.
- David/Drake, akit megcsalt Kyle a párja és elhagyta a legjobb barátjáért, ezért gyűlöli a melegeket és igyekszik tönkretenni más boldogságát, ha már ő szenved, akkor más se legyen boldog alapon.

Jókedvűen indul a sorozat, egészen addig, amíg fel nem bukkan Drake. Egy összejövetelen mutatják be a fiúknak, akik szívélyesen fogadják, ő pedig máris azon töri a fejét, hogyan bomlassza szét a társaságot. Dessel lesz egy egyéjszakás kalandja, de semmi több. 

JD-t pedig bíztatja, hogy álljon a sarkára, éljen úgy ahogyan szeretne, ne szalassza el a lehetőségeit..stb így JD kilép a munkahelyére, a majd valami úgyis lesz alapon és Drake hatására a nevét is megváltoztatja TC-re, és elkezd úgy öltözni, ahogyan Drake teszi, persze neki közel sem áll olyan jól, hiszen nem az ő stílusa.
Des elkotyogja Drakenek, hogy Micknek meghalt a szerelme, Drake pedig a szórakozóhelyen próbál pasit keríteni Micknek, aki ezt nem veszi jó néven, sőt amikor megtudja, hogy Des beszélt a volt párjáról Draknek még össze is vesznek. Drake jó úton halad a céljai elérése felé.
Közben egy idős meleg párnak évfordulója lesz, ezért a barátok meg akarják őket lepni egy bulival, de Drake ügyeskedésének köszönhetően egy darabig úgy néz ki, hogy mégsem lesz ünnepség.
Drake közben együtt edz Bobbyval, akinél később be is próbálkozik, de a fiú visszautasítja, így Drake rájön, hogy jobban jár, ha Seannál próbálkozik. Bobby és Sean sokat veszekednek, a költözés miatt, bulizás miatt és Sean elmegy iszogatni Drake-el, aki ott is tömi szegény fiú fejét, a pia is hatással lesz rá, de Drake rányomul és Sean nem igazán tiltakozik, így lefekszenek egymással.

Másnap persze rohadtul bántja a dolog Seant és el is mondja a barátainak mi történt, és ők is látják, milyen szemét fickó Drake, persze Bobby is megtudja, ezért összevesznek Seannal és elköltözik. Szerencsére Sean nem adja fel és addig jár Bobby után mígnem kibékülnek,
 és JD pedig Des és Mick segítségével mégis összehozza az ünnepséget az idős meleg párnak. A bulin ott van Drake két haverja, így a fiú is megtudja, hogy a terve ellenére a barátok mégis együtt vannak, odamegy, de csak ő marad szarban, ezért mégis csak győzött a barátság és a szerelem, míg Drake tovább fortyoghat a boldogtalanságban és keserűségben. Továbbá, amíg nem tud túllépni saját fájdalmán, addig megkeseredett lesz és másokat is boldogtalanná fog tenni. Sajnos sokan beleesnek a csapdájába, és biztos vagyok benne, sok barátság és szerelem sínylette meg Drake ármánykodását.



Mindenképpen jó film volt, ajánlom azoknak, akik még nem látták. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése